Info

zgodovina podjetja

Marko Gogala je leta 1974 ustanovil podjetje in ga imenoval Čiščenje Gogala. Star je bil 20 let. Na začetku je čistil vse, od okna do tal, mala podjetja in tudi kaka velika podjetja. Ker ni imel tako veliko denarja so na samem začetku z delavci hodili na delo z avtobusom. Vsak prislužen denar pa je vlagal v delovna vozila in delovne stroje.

Tako kot je šla naprej tehnologija, tako je šel naprej tudi on. Kmalu je ugotovil, da za čiščenje kanalizacije ni skoraj nobenega podjetja. Zaradi številnih telefonskih klicev in povpraševanj, če čisti tudi kanalizacijo, se je kmalu odločil za nakup tudi teh strojev. Z leti je bilo vedno več povpraševanj, zato je opustil druga čiščenja in ser začel ukvarjati samo še s kanalizacijo.

Najprej smo čistili samo hišne odtoke, pred leti pa je kupil tudi tovornjak. Ko smo dobili koncesijo na čistilni napravi v Kranju, pa smo lahko pričeli tudi prazniti greznice.

Najnovejša pridobitev za naše podjetje pa so plastična kemična stranišča, kakršne vidite na prireditvah ali na gradbiščih.

Poleg kanalizacije čistimo še v eni izmed večjih tovarn, kjer pa najlažje delamo za praznike ali pa ko imajo kolektivne dopuste.

tel.: 040 893 644
tel.: 031 397 979
fax: 04 20 21 561
e-mail: anze@gogala.si